Björkarnas stads Trubadurfestival 2024

Datum/Tid
lördag, augusti 3, 2024 - 19:00


Björkarnas stads Trubadurfestival 2024

Björkarnas stads Trubadurfestival 2024

Spelschema:

19.00 – Soulmates

20.00 – Evelina Rolon

21.00 – Carolina Miskovsky & Daniel Pettersson

22.00 – Peter & Patric + Elias

23.00 – Janne Persson

Förköp: Billetto.se
Biljetter: 150 kr + serviceavgift
Ålder: 18 år

Entré i dörren: 200 kr från kl 18.00

Middagsbuffé serveras kl 17.00 – 21.00
Bordsbokning: 090 – 13 55 88
Stängning: 01.00


Soulmates

Soulmates är en duo som utgörs av Yvonne Renman Kärnestad & Mats Kärnestad.De spelar en salig blandning av pop, blues, jazz, ballader och odefinierat bra låtar.

Evelina Rolon

Evelina Rolon är en professionell harpist från Buenos Aires, Argentina, som för närvarande bor i Umeå. Evelina har uppträtt aktivt i mer än två decennier: både solo, i band och i orkestrar. Hon har uppträtt över hela världen, från Japan i öster till Mexiko i söder, från Sverige i norr till Chile i söder.


Carolina Miskovsky & Daniel Pettersson

Carolina och Daniel fann varandra genom en gemensam passion för musiken. Efter att ha etablerat sig på var sitt håll inom olika musikaliska områden förenades de och skapade ett säreget musikaliskt uttryck. Carolinas melodiska pop blandas med Daniels folkmusikinspirerade arrangemang, vilket resulterar i en drömsk och förtrollande ljudbild där nyckelharpan och rösten spelar en central roll.

Carolina och Daniels samarbete har resulterat i EP:n ”Before daylight” som släpptes i oktober 2023 och lägligt till sommaren i år kom deras senaste singel ”Juninatten”, en tonsättning av Harry Martinsons folkkära dikt med samma namn.

I sommar sträcker sig deras spelningar från Skellefteå i norr, till Västervikfestivalen i söder och nu kommer de hit till oss!


Peter & Patric plus Elias

Peter & Patric är en trubadur-duo som var flitigt anlitade under senare delen av 90- talet, med hundratals spelningar runt om i norra Sverige och många kvällar på Droskan. Efter 20-talet år återförenas de nu för en kväll, för att åter stå på Droskans scen. Denna gången förstärkta med nästa generationens musiker i form av Peters son Elias.

Janne Persson

Janne Persson är ambassadör för gamla goa låtar som så många känner igen. Sedan 1996 har han spelat som trubadur på pubar, afterwork, afterski, bröllopsfester födelsedagsfester och alla sorters sammankomster på lokaler som folkets hus, bygdegårdar, hotell och restauranger.