Club Flashback and the temple of Droskan

Datum/Tid
lördag, oktober 7, 2023 - 21:00


Club Flashback and the temple of Droskan

Club Flashback and the temple of Droskan kommer tillbaka lördagen 7/10 med ännu mer Golden Oldies-hits från 70, 80 och 90talet! Känner ni igen något från bilden?

Det är så mycket musik från den tiden så vi kan omöjligt spela allt under en kväll och det är därför vi nu kan avslöja att vi kommer köra 1 gång i månaden på Droskan.

Senaste eventet blev en hit och klädseln var ju hur bra som helst. Vi hade tom besök av ”doc” från Tillbaka Till Framtiden! Även ett gäng 80-talsklädslar och massa annat. Det var faktiskt som att åka tillbaka till framtiden…eller baktiden?

Så denna gång tycker vi att vi ska slå rekord i klädsel från den tiden. Det finns hur mycket som helst att välja på: Doc, Michael Jackson, Indiana Jones, Madonna, John Travolta osv. Vi ska inte tråka ut er med en lång lista men den är lång! Låt fantasin skena. Den bästa musiken med dom flesta hitsen från dom bästa årtalen! Det går inte att bli bättre än så!

Bjud in alla dina vänner och alla du känner till en riktig höjdarkväll! Upplev den gamla goda tiden på nattklubbar från 70, 80 och 90talet och känn energin och nostalgin gå som vågor genom kroppen!

Om det behövs, ta ledigt från jobb – skaffa barnvakt – skaffa djurvakt – sätt dig som otillgänglig för allt utom Club Flashback den 7/10!## Följ vår sida på Facebook för ännu mer gemenskap samt uppdateringar eller kommande information om eventet! https://www.facebook.com/clubflashback.se ##Vi ser fram emot att se dig 7/10!
———————————–
Tid och plats: 2/9 Droskan, Storgatan 60, Umeå
Biljetter: 145 kr + serviceavgift (på Billetto.se)
Entré dörren: 190 kr från kl 20.30
Garderob: Ingår
Tid: kl 20-02
Dansgolvet kör igång kl 22
Klädsel: Valfri men gärna förknippat med 70-, 80- eller 90-talet, kom som Michael Jackson, The Terminator, Europe, Tina Turner, John Travolta m.m.