Club Flashback Returns!

Datum/Tid
lördag, september 2, 2023 - 20:00


Tid och plats: 2/9 Droskan, Storgatan 60, Umeå
Entré Förköp: 145:- + serviceavgift
Entré dörren: 190:-
Garderob: ingår
Tid: kl 20-02
Dansgolvet kör igång kl 22
Klädsel: valfri men gärna förknippat med 70-, 80- eller 90-talet, kom som Michael Jackson, The Terminator, Europe, Tina Turner, John Travolta mm.
—————————————-
Club Flashback är tillbaka och bättre än någonsin! Om du missade vårt premiärevent den 6/5 så oroa dig inte – vi är tillbaka den 2 september och självklart på Droskan!

Vill du uppleva den gamla goda tiden på nattklubbar från 70, 80 eller 90talet eller vill du bara veta hur det kändes att gå på klubbar då?På Club Flashback handlar det om att uppleva och dansa till alla gamla klubbhits, alla de bästa golden oldies från 70-, 80- och 90-talen.

Från Disco till Eurotechno och Italodisco till Hip hop. Om du är ett fan av klassiska hits och retrovibbar vill du inte missa vårt kommande event. Våra residenta dj’s Bronco och Zylow levererar! De har massor med stora hits över som inte hanns med sist!

Men det handlar inte bara om musiken utan även om upplevelsen – vi vill se till att våra gäster har det bra från början till slut. Det var delvis därför vi delade ut massor av kexchoklad vid vårt senaste event, och folk älskade det! Go o gla’ – kexchoklad!

Vi letar alltid efter sätt att göra våra evenemang ännu roligare för alla. Markera era kalendrar den 2 september och gör dig redo att dansa och minnas med oss ​​på Club Flashback.

Om det behövs, ta ledigt från jobb – skaffa barnvakt – skaffa djurvakt – sätt dig som otillgänglig för allt utom Club Flashback den 2/9!

Vi ser fram emot att se dig där!

/Club Flashback crew