Klubb Apberget #1 | Soulsaga | Sanna Sjödén | Wolfspitz | DJ Lizlovesyou

Datum/Tid
fredag, januari 27, 2023 - 17:00


Soulsaga
________________
Sanna Sjödén
SANNA SJÖDÉN
är skidskytten som började rappa på älvdalska. Det blev startskottet på en helt ny väg i livet där musiken tagit allt större plats. Sanna har ett tydligt ID med kvickhet i flowet och stadigt tryck i deliveryt. Hennes känsla är en blandning av ilska och ironi, medan texterna är målande så att låtarna blir relaterbara. Hon utmanar sig ständigt med olika typer av rytmer och stilar. Sanna är aktiv på Umeås underground scener och har släpp av både singlar och en koncept-EP planerade.
________________
wolfspitz
WOLFSPITZ är alternativ hiphop i Norrland som rör sig överallt från upptempo bangers om kända japanska bilar till melodisk mystrap om hemlandskapet Hälsingland. Hämtad från skogarna utanför Hudiksvall är han numer inbiten Ålidhemsbo, och snacket går redan i Rougekön om Umeås bästa ordspottare. Det kan väntas både lugn musik att skaka huvudet till och tillfälle att dra klackarna i taket!
________________
DJ Lizlovesyou
LIZLOVESYOU syns oftast bakom DJ-bordet när det dunkas obskyr, bastung dansmusik på något av Umeås svettigare dansgolv. Möjligtvis står hon på scen med en mik i handen som soloartist & rappare, då ofta med kollektivet Hiphop i Norrland vid sin sida.
Klubb Apberget kommer att få höra både bas och hiphop från Liz under kvällen, men i en betydligt mer laidback tappning än vanligt. Trip hop, downtempo, klassisk boombap, diverse dubbigheter – det kommer bli mystiskt, mörkt och mysigt. Kom in i värmen!
________________
❤️🧡💛💚💙💜🖤
________________
Eventet arrangeras av Apberget Records i samarbete med Droskan och Star Audio.
Vilka är Apberget?
Vi ser oss omkring i ett UÅ som fullständigt sprakar av kreativitet och passion efter pandemin. Det finns så enormt mycket talang i vår indie- och undergroundscen. Musik som enligt oss har potentialen att faktiskt flytta branschen och inte bara följa den.
Vårt kall är att ta tillvara på och förstärka den organiska räckvidden hos UÅ’s kära independent-artister.
Det ska vi göra på två sätt: riktigt jävla bra släpp och riktigt jävla bra event.
Välkommen till första installationen av Klubb Apberget. Denna gång i form av en mysig social club med grym hiphop på scen.

finns i chatten

Preliminära tider för kvällen:
19:30: Dörrarna öppnas, Liz snurrar skivor en stund
21:00: Wolfspitz (ca 40 minuter)22:00: Sanna Sjödén (ca 40 minuter)23:00: Soulsaga (ca 40 minuter)
00:00: Dörrarna stängs

Förköp: Billetto.se
Biljetter: från 165 kr + serviceavgift
I dörren: 200 kr (från kl 19.30)
Garderob: 40 kr
Ålder: 18 år

Läs mer i eventet på Facebook här:
https://www.facebook.com/events/1584219255356030