LOVE ANTELL

Datum/Tid
fredag, december 14, 2018 - 22:00


Make it Sound har bokat en riktig hjälte i den svenska artistvärlden!

Vi presenterar stolt Love Antell på Droskans scen den 14:e dec

Dörrar: 19:00
ALGESTEN c:a 21.00
LOVE ANTELL c:a 22:00

Förköp på Billetto.se

LOVE ANTELL

Med en bakgrund som frontman i Florence Valentin och sedan 2012 som soloartist är Love Antell en av sin generations främsta politiska artister. Med album som ”Barn av Amerika” och ”Gatorna tillhör oss” har Love Antell beskrivits som en av vår tids skarpaste Stockholmsskildrare, och hans kampsånger sträcker sig även långt utanför huvudstadens gränser. Den 9 november släpps den nya EP:n ”Ideal och livet” – den andra delen i en följetong av totalt tre släpp som inleddes med vårens EP ”Flytta på molnen”. Med nya singeln ”Tänker på pengar” som en första fingervisning, formas tematiken på de nya låtarna kring ”den där bilden vi gärna ger andra om oss själva”.

I december gör Love Antell ett antal spelningar runtom i landet. Efter tre års turnerande solo med bara en elgitarr på scen i Billy Braggs anda, har nu ytterligare två musiker adderats till sättningen. Turnén stannar till på mindre, mer intima spelställen – på en pub eller i en bar, där avståndet mellan låtarna och publiken är så nära som möjligt. Med andra ord: det perfekta formatet att få uppleva en av våra främsta samhällsskildrare och historieberättare på.

ALGESTEN

En av pop-Umeås bästa låtskrivare genom tiderna, Jakob Algesten (tidigare Nyström) supportar Love Antell under kvällen

Hans tidigare band Isolation Years och Two White Horses efterfrågas fortfarande, trots att de gav ut sina senaste album 2007 respektive 2009.

På sina soloplattor, som han ger ut under artistnamnet Algesten, känns det som att han ytterligare har förädlat sitt glimrande pophantverk

Biljetter: 250 kr (plus förköpsavgift) på Billetto.se

Studentpris: 180:- (plus förköpsavgift) endast med giltigt studentleg

I dörren: 300:-

Ålder: 18 år

Omnipollo Guest Bar

Erbjudande: om man är betalande julbordsgäst och kommer före 19.00 går man på konserten gratis

Skicka ett PM till Droskan alt ring 090-13 55 88

Boka bord i tid. Vi ses på Droskan!

I samarbete med Studieförbundet Bilda och Omnipollo!