Studentfesten i Umeå 1983 fortsätter – 40 år senare!

Datum/Tid
lördag, juni 17, 2023 - 18:00


Missa inte tillfället till en glad nostalgisk Umekväll då vi kan sjunga om vår ljusnande framtid, träffa och umgås med vännerna från 1980-talet samt, sist men inte minst, dansa i den ljusa sommarnatten med DJ som spelar hits från 1980-talet t.ex. Abba, Bryan Adams, Bruce Springsten, The Clash, Depeche Mode, Ebba Grön, Europe, Kiss, Thomas Ledin, Madonna, Roxette, Queen m.fl., som sedan fortsätter med de bästa låtarna fram till 2020-talet.

Var? På Droskan i Umeå
När? Lördagen den 17 juni 2023
Tid? Klockan 18:00 middag

Mingel med mousserande vin med eller utan alkohol

Sommarbuffé med vegetariska alternativ och med ett glas vin/öl/alkoholfritt alternativ

Dessert
Kaffe/te

Disco

Om du vill sitta vid samma bord som dina klasskamrater sänd ett mail och boka särskilt bord för klassen med avgångsklassens namn och antal i er klass till info@droskan.se senast den 15 maj 2023.

Klockan 22:00 efterinsläpp till discot med DJ Monica Bergmark fram till kl 02.00!

Pris? Middag 450 kr + serviceavgift (från kl 18.00)
Efterinsläpp: 175 kr + serviceavgift (från kl 22.00)
Garderob ingår i priset.

Begränsat antal platser på Billetto.se, så skynda att fynda:

https://billetto.se/…/studentfesten-i-umea-1983…

Vem? Du som vill träffa vänner och uppleva 1980-tals nostalgi är välkommen, dvs oavsett om du tog studenten 1983, annat år eller inte alls så blir det en oförglömlig kväll.

Sommarnatt…

Dela och bjud in vänner i eventet i Facebook här:

DJ MONICA

Monica Bergmark började spela på Universum i Umeå 1983 och firar 40 år som DJ i år! Sina första 10 år spelade hon på heltid och var resident DJ på Universum, Krogen Krogen och Dragonen. Sven Lindahl var hennes chef på Universum och de spelade ofta tillsammans då deras musiksmaker kompletterade varandra. Sven lärde Monica dansgolvets psykologi och stod alltid bakom henne när det hettade till, det var spännande att vara första kvinnliga DJ:n i Sverige och några blev provocerade.

Monica spelade också med Mats Hedlund och Trevor Searle, som också var resident DJ´s. Många roliga spelningar och evenemang blev det då Universum stod för nytänkande och bland annat körde ny musik i Cosmos på söndagar, vilket var mycket populärt. Universum hade en otroligt påkostad och smart ljud och ljusanläggning som inte fanns någon annanstans i Sverige. En snygg hifi-mässig ljudrigg satt i taket och skärmade av ljudet utanför dansgolvet, man kunde alltså sitta och prata alldeles bredvid trots att det var över 100 dB på dansgolvet. I taket satt också ett imponerande färgat ljustak (som var dansgolv i Saturday Night Fever) som styrdes digitalt.

Sina musikaliska rötter har Monica i Funk & Disco och hon älskar good vibes music. Hits och favoriter från 70-talet till idag trängs på spellistor och i skivhyllor och hon har alla sina vinylskivor kvar. Monica spelar med glädje alla genrer – allt enligt kundens önskemål!