Rick Titrö

Datum/Tid
onsdag, juli 17, 2019 - 18:30


Den skånska vispunkaren Rick Titrö vet att låtar mår bäst av att få komma ut och luftas. Därför hänger han gärna gitarren på ryggen och munspelen i väskan och flänger runt som en skottspole till varje vägkrök han får tillfälle att besöka. De senaste åren har det hunnit bli upp till 100 spelningar om året, främst mellan Malmö och Kiruna men det har även blivit några svängar över till Finland, Danmark och Norge.

Ricks flesta spelningar sker akustiskt men har man tur kan man ibland få se honom med en ensam elgitarr, med sitt löst sammansatta kompband Kärleksministeriet eller med Kalaskapellet, bandet som aldrig någonsin har funnits och aldrig kommer att göra det heller.

Sommaren 2014 släppte han sitt officiella debutalbum ”Serenader längs Ensamhetens Boulevard” (eget släpp) och nu är han i full färd med att spela in nästa platta ”Laglös” samtidigt som han håller på att skriva låtar till ännu ett album.

På scen: kl 18.30-20.30 (2 * 50 min)

Fri entré!

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​”Inte längre du”. Inspelat på Open Stage i Västervik fredag 5 oktober 2018.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
https://www.youtube.com/watch?v=tJR5S9Ujcxc

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​”Hollywood”. Inspelat på Smultronboda Fårgård torsdag 7 juli 2016.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
https://www.youtube.com/watch?v=41LDUOhTYPk

”Krogvisa för vit kränkt man”. Studioinspelad demoversion. Inspelad maj 2013.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
http://www.youtube.com/watch?v=TZIxM5tA13Y​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​