TAKE QUEER

Datum/Tid
fredag, januari 24, 2020 - 21:00


Nu är vi trötta på julen och vädret! Det är dags för TQ att åka på en svettig CHARTER! Planet är fyllt med det bästa musikscenen har att erbjuda. Tillsammans med TQ-residentens rytmiska toner ,badkläder, flipflops och paraplydrinkar skapar vi tillsammans den efterlängtade HETA värmen vi så länge suktat efter!

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Efter ett år på pricken, så återvänder JAHR till TQ’s scen. Men han kommer inte ensam. Denna gång är även JULIA ALFRIDA med, ett annat välbekant ansikte för TQ- familjen.
De två individuella artisterna har ett poppigt sound med inslag av genren Dark Pop. En till gemensam nämnare som de har är att de båda tillhör HBTQIA+ familjen.

JAHR & Julias kommentar:
”Vi är otroligt peppade inför den här kvällen, mycket pga att publiken & miljön känns som hemma. Hoppas vi ses på TQ för en kväll vi alla sent kommer glömma! Vi ser så mycket fram emot att få spela ett par nya låtar för den bästa publiken!”

JAHR:
https://www.instagram.com/jahrmusic/
https://open.spotify.com/artist/1oZPDPUMYWm8ollVYTvckg?si=GRKFIVtlQjiS35hR62ZZnQ

Julia Alfrida:
https://www.instagram.com/julialfrida/
https://open.spotify.com/artist/4GcW03232y77FiMhneVmKd?si=geZQ5d-NRdS34RzLX-jeIQArtisterna

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

DJ Mr DOUBLE MARGARITA har övergivit all form av kreddighet och bjuder som sig bör på en mustig blandning av 80-tal, 90-tal och eurodance med väl valda inslag av vev. Både BPM och igenkänningsfaktor blir sannolikt relativt hög.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

ANNA V bjuder in Take Queer’s besökare att svepas med i rytmiska och dansanta toner med såväl mörka trummor som ljusa vocals, i en blandning av house/deep house/indie dance/techno.
Dansa och njut av peppiga beats och djupa grooves och låt dig ryckas med i passionen för det elektroniska!

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Nyflyttad direkt från fjollträsk kommer drugan LENA PK att mingla (läs vingla) runt på TQ på fredag!! Förutom att vara norra Europas längsta amatör-druga är hon en torsk på anything gay, en riktig fag-hag, samt bubbelvins-entusiast. I för höga klackar och för kalla kläder kommer hon drälla runt och dregla efter snygga karlar (!), så missa inte chansen att snacka, fotas och shotta med LENA PK !

Insta: lenapkofficial

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Klubb Take Queer – Chartertema
Fredag 24 Januari kl 21-02
Droskan, Storgatan 60, Umeå
18 år (leg)
120 kr entré (från kl 21.00)
Nattklubb: kl 22-02.

❤️❤️❤️❤️❤️

Kommande datum: 28/3, 30/5

Webb: https://www.facebook.com/TQclub