Take Queer (nattklubb med HBTQ-tema)

Datum/Tid
lördag, oktober 2, 2021 - söndag, oktober 3, 2021 - 21:00


Take Queer (nattklubb med HBTQ-tema)
Välkommen du underbara till återkomsten av TQ! Dans, kärlek och svett i kubik nu när vi firar att vi får vara vi. Vi har också 10-årsjubileum (okej då, starten var 2010 men corona stal ju 2020). Vi bjuder på det bästa av det gångna, det nya och som alltid så utlovas lika mycket dans bakom som framför spelarna. Nu kör vi!

♥︎

Umeå Take Queer Club är en annorlunda ting skild ifrån allt annat i nöjesstaden Umeå. Vi är inte någon särskild musikgenre. Vi är inte heller ett varumärke eller vanligt förekommande! Vi är en självständig gay- och queerborg som evigt kämpar för kärleken och älskar det annorlunda. Vi är svett, synd och dansdynasti. Vi kommer för alltid vara våra egna. Och för evigt din!

❤️
🧡💛💚💙💜
VAD: TAKE QUEER – ÅTERKOMSTEN
VAR: Droskan – Storgatan 60, Umeå
NÄR: LÖRDAG 2 OKTOBER
TID: kl. 22.00 – 02.00

ENTRE: 120 kr inkl. garderob (endast garderob 30 kr från kl 20.30).
ÅLDER: 18 år (leg) (det står felaktigt gratis på vissa ställen i eventet men vi hittar inte hur det ändras)
GENRE: Happyhouse, tropicalbeats, total allsång, svensk schlager – nu som då, 90-talspop, indie-electronica, RnB-gung, gaga-britney-kavalkad.
DJ’s: Jazzmaster J, dj Piller, Lil Thicc, K-to-theB, Hot S och ze Beafer!


♥︎
Om du upplever att någon behandlar dig illa på klubben så prata gärna direkt med någon av våra ordningsvakter, droskans personal – eller kom till oss arrangörer som finns bakom DJ-båset eller nära entrén.

Facebook:
https://www.facebook.com/events/2030766647085283